odabasemre yazan:
Şimdi çözüm öneriniz gelmeyen öğretmeni rapor sistemde görünmüyor diye gelmiş gibi gösterip çalıştırmak mı ?
Bak güzel kardeşim gelmeyen öğretmeni gelmiş gibi göstermek gibi bir derdimiz yok. Siz Damara başlamayan kurumunuzda böyle yapıyorsanız ona bir şey diyeyemem. Diyorum ki" REHBER ÖĞRETMENE DERS YAZMIYORSANIZ KURUMA GELMESİNE DE GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. REHBER ÖĞRETMEN MÜDÜR GİBİ DEĞİLDİR, SÜREKLİ KURUMDA BULUNDURULMASI GEREKMEMEKTEDİR. YÖNETMELİKTE MÜDÜRÜN İZİN DURUMUNDA VEYA AYRILMASI DURUMUNDA VEKALETEN BİR MÜDÜR GÖREVLENDİRİLMESİ YAPILIR DİYOR. ANCAK REHBER ÖĞRETMEN VEYA DİĞER PERSONEL İÇİN BÖYLE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR." Umarım anlaşılmıştır. (Büyük Harfle yazdığım için diğer forum üyelerinden de özür dilerim)
Not 1: Geçen yıl Müfettişlerimiz teftişe gelediklerinde Rehber öğretmenimiz kurumda yoktu. Sordular kurumda değil dedik. Dersi varmı diye sordular; bu gün yok diye belirttik (Dersinin olduğu günler de var). Onlar da tabiki dersi yoksa o anda kurumda bulunmasına gerek yok diye belirttiler.
Not 2: Sayın odabasemre; forumda az daha yapıcı olmak için gayret ederseniz daha güzel olur kanatindeyim. (Herşeyin en iyisini ben bilirim ve en hızlı duyarım algısı oluşturuyorsunuz bilginize...!)