eeee:"Sizin gibi çocukları üzerinden geçinen, evinizde ne şiddet uyguladığınızı ancak "ASPB nın yakında çıkaracağı aile içi engelleyi şiddet araştırma düzenlemesi" ile ortaya çıkacak veli profillerimizde cabası."
paranoid ve şizoidlere yanıtımdır: engelli çocukların üzerinden geçinen aile, tüccar, devlet memuru vb. şahsiyetler çalışma alanımdır. izmirde özel eğt. öğretmeni ve rehber öğretmenlerin özel eğt.merkezlerinde çalışıyor gibi görünüp, kendi okullarındaki özel eğt. gereksinim duyan çocukları pazarlaması kirliliğine, il milli eğt. md. kamil aydoğan zamanında (sanırım 2005 yılıydı) son verdiren kişiyim, sonra benim çabam ve kamil aydoğan'ın etkisiyle tüm türkiye'de yasaklandı. ASPB referansı bayatladı, hafta sonu ayvalıkta onlarla bir çalıştayda birlikteydik. haberleri vereyim diyorum sonra boşver diyorum. herkes ettiğini bulsun ve sonucuna katlansın. ASPB bize soruyor. ama kendileri sizden daha yılgın...yine bir çok kişinin görev yeri değişmiş. herşey yap boz! neyse konuyu dağıtmayayım. engelinden, engelliden geçinen tüm şerefsizlerin tanrı belasını versin ve veriyor da (sanırım ilahi adalet denilen efsane bir tek bu alanda işliyor)
hüzüne yanıt yazarken ya da bok atarken önce aynaya bak ve bir de dsm 5 çıktı, hemen edin!