Merhabalar,
Engin GÜVEN ben.
PERA nın sektördeki az da olsa birilerini tedirgin etmesi mutlu etti beni.
Ben de PERA nın bileşenlerindenim. Derneğin yönetiminin yedeğinin 5.sırasındayım.
11 yıldır bu sektördeyim. Bu süreçteki deneyim ve tecrübem hiçbir anlam ifade etmiyorken, hayatımın dönüm noktasında dernek yönetiminin yedeğinin 5.sırasında olmak, önümdeki tüm kapıları sonsuz açtı
İşini iyi yapmayan birileri toplanıp, PERA yı karalama kampanyası düzenliyorlarmış.
PERA gelirse, onlarında kendilerine ve kurumlarına çekidüzen vermeleri gerekeceğini, eğitim kalitelerini arttırmak gerektiğini, bunun İçin de para harcamak zorunda kalacaklarını düşünüyorlarmış. Eee, bu Kişiler bugüne kadar sektörün iyileşmesi için, hiçbir zaman emek- para harcamadılar ki. Sadece en iyi yapabildiklerini yaptılar. Klavye başına geçip, iyi iş yapanları kıskanıp, yerden yere vurdular.
Diliyorum ki; önümüzdeki süreçte PERA benzeri birçok marka oluşturulup, ülkemizdeki özel eğitim sektörüne daha kaliteli hizmet sunulacaktır.
Buradaki tahrikler, bizi yormaz, sadece güldürür
PERA yı merak edenler, telefonlarımız açık, adresimiz belli. Buyrun bize ulaşın size bilgi verelim.
Burda yazanlar reklamımızı yaptığınız İçin ayrıca teşekkür ediyorum
Bu forumdaki herkese, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.
Esen kalın, mutlu kalın