Yeni bina yaptık ve çok ciddi ödemelerle karşılaştık. Elbette bunu göze almıştık. Engelli bireylere erişilebilirlik standartlarına göre fiziksel şartları oluşturulmuş tek katlı bir merkez. Aslında akla uymayacak giderler yaptık ancak amacımız akla uydurmak da değildi zaten
Engelli bireylere insan onuruna yakışır bir hizmet vermek adına çabalıyoruz hepimiz. Elbette feda olsun yaptıklarımız. Hal böyle iken personel maaşlarının zamanında verilmesi, vergilerin gecikmeden yatırılması yakıt giderleri vs. sayamayacağımız kadar çok ve zamanlı ödemelerimiz mevcut. Ben şahsen son 5-6 aydır ay sonuna denk gelen ödenekle sigortaları yatırıyorum. Bu ay çok gecikti ve inanın personel arkadaşların sigortalarını yatıramayacağım ve haliyle gecikecek. Bu gecikme de bize yaklaşık 1000TL gibi düzenli ödeme indiriminden yararlanmamızı engelleyecektir.
Şimdi ben o muhterem arkadaşa soruyorum:'' Senin maaşından 1000TL eksilse bir ay ne yaparsın? Bizler hobi olarak mı bu işi yapıyoruz sanıyorsun? Yan gelirimiz mi var? Bir tuşa basmayı keyfi sebeplerle bekletecek kadar aciz misin?
Başka sorum yok demiyorum var aslına. Verdiğimiz vergilerin gecikmesinin sebebi olarak bilinsin istedim. Gelir idaresi başkanlığı vergilerin düzenli yatırılması için etmedik yapmadık kampanya bırakmadı ama gel gör ki Muhterem bunu keyfi sebeplerle engelliyor. Şimdi Gelir idaresinin bilmesi gereken en önemli konu bu tür personellerin gelir gider sürkilasyonunu sekteye uğrattığıdır. Bu tür personeller aslında ekonomiye en büyük zararı veren kişilerdir. Haliyle ülke Ekonomisine de zarar veriyorlardır. eğer muhterem bilmeden yapıyorsa bilsin istedim.
Hoşçakalın.