ÖZEL ÖZEL EĞİTİM DERNEKLERİ FEDERASYONU KIZILCAHAMAM’DA KAMP YAPTI

Özel özel eğitim dernekleri federasyonu il başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı 1-3 Mart tarihleri arasında Kızılcahamam da düzenlendi. Tüm illerin temsilcilerinin katıldığı toplantı, federasyon başkanımız Yunus Kılıç’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından 

Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Yönetimi ile ilgili Nihat Aytürk , kişisel temsil noktasında sektörün istifade edeceği 2 oturumluk bir eğitim verdi.

 

İl temsilcilerin katkı sağladığı , Ekip Ruhu Drama çalışması da Yönetim kurulu üyemiz Mustafa Güler tarafından gerçekleştirildi.

 

2. Gün ise;7 bölgenin üye durumu, üyeler ve üye olmayanlarla ilgili iş işlemler;

Özel eğitim, 

özel öğretim, 

lojistik ve servis Hizmetleri, 

aidat, bağış, bütçe ve hukuk,

RAM çalıştayı ön hazırlığı

Sağlık Bakanlığı

2023 vizyon ve stratejik planı konu başlıklarının değerlendirmesi ve istişareleri belirlenen gruplarca çalışıldı. Netice olarak da rapor edilen tüm çalışmalar haziruna sunuldu.

 

Sektörümüzün daha ileri kulvarlara taşınması İçin gerekenlerin altını çizerek toplantıyı sonlandıran Yunus Kılıç, 18-19 Nisanda yapılacak olan ilk Uluslararası katılımlı sempozyumumuza da yüksek katılımın önemini belirtti.

 

Bu çalışma kampına federasyonumuzun yüksek istişare kurulu yanı sıra 20.dönem Burdur milletvekilimiz Yusuf Ekinci de katkı sağladı.