EYLEM TAN ÖZEL ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI DERNEĞİ ADINA CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a DOSYA SUNDU

Eylem Tan’dan Erdoğan’a Dosya Takdimi

TAN GROUP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve COŞKU Özel Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Eylem Tan 31 Mart belediye seçimleri kapsamında Fethiye’yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Muğla günceli ve özel eğitimle ilgili tespit ve analizler içeren bir dosya takdiminde bulundu. 

31 Mart yerel seçimleri kapsamında partisinin tertip ettiği bir dizi programa katılmak üzere Muğla’ya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Fethiye’de de halka hitap etti. Beşkaza Meydanı’nda partisinin düzenlediği mitingde binlerce kişiye hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’la program sonrasında kısa bir görüşme yapan TAN GROUP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eylem Tan özellikle özel eğitimin güncel problemleriyle ilgili tespit ve çözüm önerileri başta olmak üzere bir dizi konuyu da içiren dosyayı Erdoğan’a takdim etti. Ayaküstü yapılan görüşmede Eylem Tan’ın hem Muğla ölçeğinde devam eden seçim çalışmalarıyla ilgili hem de özel eğitimin güncel problemleri hususunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgiler aktardığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinden önce Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile de yine aynı konular üzerine bir süre görüşme gerçekleştirdiği öğrenilen Eylem Tan’ın özellikle özel eğitimin problemlerini gündeme getirdiği ve bu problemlerin çözümü için ne gibi adımlar atılması gerektiğiyle ilgili görüşlerini paylaştığı belirtildi. 

Bilindiği üzere Eylem Tan son genel seçimlerde AK Parti’den Muğla milletvekili adayı olmuş ve seçim çalışmaları süresince ortaya koyduğu çalışma temposuyla partili partisiz birçok kesimin takdirini kazanmıştı.